פריחה וגרד בכל הגוף- אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/11/2016 | 23:52 | מאת: TAL

כתבתי בפורום הודעה לפני מספר ימים. בעניין פריחה אחרי קעקוע. גם לאחר שקיבלתי זריקה מצבי לא השתפר ואף החמיר, יש לי פריחה אדומה מוגבהת וגרד בכל הגוף- מהפנים לכפות הרגלים. חזרתי לרופא העור וקיבלתי גם כדורים של סטורואידים, כבר לקחתי שני ימים ואין שיפור בכלל, אולי אף עוד החמרה. בנוסף אני לוקחת גם אריוס. מה עוד ניתן לעשות? דבר נוסף, בשבוע שעבר לקחתי 10 ימים מוקסיוויט 500. יכול להיות שיש קשר?

06/11/2016 | 08:29 | מאת: ד"ר קובי שדה

מה יש עוד לעשות : לפנות לרופא מומחה (: בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה