אלרגיה לקרדית האבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2016 | 09:46 | מאת: רותם

שלום לפני כחצי שנה לאחר טסט של אלרגולוג אובחנתי כאלרגית לקרדית האבק קיבלתי טלפסט וטיפות אף אז נכון זה עוזר במהלך היום אבל אין לי שינה אני כל לילה מתעוררת עם אף שמטפטף מים מלא התעטשויות גרד בגרון ובאוזניים בקיצור איכות חיים ירודה מזה כבר 3 חודשים רצופים אני על 2 כדורים ליום על בסיס קבןע ועדיין על לילה מתעוררת למסכת עינויים של האלרגיה מה ניתן לעשות והאם זה בריא לחיות על הטלפסט שגם הוא לא מאוד עוזר. חשוב לציין כי אני דואגת לאוורר ולנקות את הבית בקפדנות תודה

21/08/2016 | 09:50 | מאת: ד"ר קובי שדה

את צריכה שדינוי אומ שידרוג הטיפול - יש עוד הרבה מה לעשות - הגיעי אלינו או לכל מומחה לאלרגיה לעזרה כתובתנו באינטרנט www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה