צריכה קבוצה של אלרגנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/02/2016 | 04:49 | מאת: סתם אחת

משפחתי (משפחת המוצא) לא חולה לעיתים קרובות, אך בכל זאת חולה מדי פעם. הם מעולם לא עשו בדיקות אלרגיה. הם צורכים המון מוצרי חלב (בטוחים שזה הדבר הבריא ביותר) כל יום ועוד מזונות שעלולים (אולי) להזיק להם. האם יש דרך לדעת, ללא בדיקה, אם הם אלרגים למשהו או בעלי חוסר סבילות למרכיבים מסויימים? זו משפחה שלא משנה הרגלים. מה קורה לאנשים שצורכים באופן יום-יומי דברים המזיקים להם, כמו במקרה ויש להם חוסר סבילות ללקטוז והם יצרכו זאת תמיד?

07/02/2016 | 09:24 | מאת: ד"ר קובי שדה

כשמישהו אלרגי למשהו הוא מרגיש את זה - לא צריך לחפש את זה.... אם משפחתך בריאה ואינה סובלת ממוצרי החלה או ממזונות אחרים - אין צורך בבירור

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה