פריחה בעור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/09/2015 | 10:37 | מאת: אתי

שלום אני סובלת כבר3 שבועות בפריחה אדומה בכל הגוף וזה נורא מגרד. התחיל אם אלרגיה לאבקת כביסה והחלפתי אבקה וזה עבר ליומיים לקחתי כדור נגד אלרגיה ואחרי יומיים חזר .גילתי שיש לי חוסר בי ויטמין בי 12 וברזל ולקחתי כדורים והפריחה המשיכה לאורך כל היום לעומת הקודמת שהייתה מופיעה בערב. הלכתי לרופא עור נתן לי תרופה וממשחה נגד יובש לא עוזר כלום.עדיין יש פריחה .החלפתי מצעים ניקיתי את המיטה מה עוד אפשר לעשות? תודה וחג שמח

26/09/2015 | 17:28 | מאת: ד"ר קובי שדה

בכדי לדעת מה סוג הפריחה וממה נגרמה האלרגיה עלייך להגיע אליהו לבדיקה עליי לראות את זה .. ובהתאם גם נשדרג את הטיפול בריאות שלמה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה