נפיחות פתאומית של השפה העליונה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/08/2015 | 15:58 | מאת: אלכסנדרה

כשעה או שעתיים לאחר אכילת פרי מנגו, שבדרך כלל אינו גורם לי לתופעות מדאיגות כלשהן, והפעם גם גרדתי עם השיניים ומצצתי עם השפתיים את הגלעין הגדול על מנת לנקותו(אני מאד אוהבת את הפרי הזה)ופתאום הרגשתי כאבים עזים ותחושה של התנפחות בשפה העליונה. הנפיחות עדיין קיימת (יום לאחר הארוע) ללא כאבים וללא שלפוחיות או שינוי צבע. התחלתי לקחת אנטי-היסטמין והאם לדעתך להמשיך. אני בת 81 שנים . אודה מאד על תגובתך .

20/08/2015 | 17:20 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה יכולה להתפתח בכל גיל.... לעיתים במנגו האלרגיה היא לשרף של העץ המגיע לפרי ולא לפרי עצמו אם קיימת התלבטות או חשש יש להגיע לבדיקה ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה