אלרגיה לכל מיני דברים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/12/2014 | 23:09 | מאת: מיכאל

שלום, אני בחור צעיר כבן 24. כמיטב הבחורים בגילי אני נוטה לצאת, לשתות ולבלות. לאחרונה שמתי לב שמשקאות אלכוהולים מסוימים נותנים לי פריחה על החזה ואדמומיות בפנים ותחושת חום כללית. כמו כן קיבלתי את אותם הסמינים בדיוק מעישון קנביס. מה יכולות להיות הסיבות לכך, האם מדובר באלרגיה? בברכה, מיכאל

16/12/2014 | 11:21 | מאת: ד"ר קובי שדה

זו לא אלרגיה במובן המקובל אלא יותר רגישות כללית לשינויים שהאלכוהול או הקנביס מחוללים בך לעיתים יש תגובות כאלו גם בעת רגישות לחומרי שימור שיש באלכוהול

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה