URTICARIA

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/10/2014 | 18:06 | מאת: מיכל

שלום, במשך שבועיים היה לי גירוד במותניים שהתפשט לכל הגוף. בשבוע האחרון הייתה החרפה. העור מאדים מהצוואר עד האגן בדומה לכוויה ממגע עם העור (למשל שינה על הבטן או גירוד קל בבטן) למשך מספר שעות. העור צורב מאוד כל הזמן כאילו כוויה משהות ארוכה בשמש. האם הצריבה והאודם הם תסמינים של אלרגיה? שאלה נוספת האם אנטי-היסטמין רק מקלים על התסמינים של החולה או שלקיחת התרופה מונעת החרפה? האם חשוב לקחת אנטי-היסמין עם העקצוץ הראשון או רק כאשר התסמינים הם בלתי נסבלים? תודה רבה!

01/11/2014 | 20:11 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני לא בטוח שמדובר באורטיקריה - זה לא נשמע כך בכל מקרה אנטיהיסטמינים מומלץ לנסות איך לקחת וכמה לקחת - תלוי בסוג התרופה, סוג הפריחה וכדומה פני אליי או לכל מרפאת אלרגיה ש/יש בה רופא מומחה ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה