כדור לאלרגיה המשפיע מיידית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/09/2014 | 10:07 | מאת: יעל

שלום וברכה בעבר סבלתי מאלרגיה חריפה לעצים וצמחיה כלשהי , השתמשתי בכדורים משאפים , היו מקרים שהזדקקתי דחוף לזריקת סטרואידים כדי שאוכל לנשום. מזה כ 9 שנים שאני ללא תרופות פשוט הכל עבר כלא היה.... (אולי בגלל מעבר דירה..) לאחרונה ישנם ימים שאני סובלת קשה מאד מהעיניים. הן שורפות וכואבות. מאד. (בדיקות עיניים לא העלו מאום. טיפות ליובש עוזרות אם ישנו יובש , אך לא עוזרות לצריבה ולכאבים) בדיקת אלרגיה שעשיתי הראתה שאני עדיין אלרגית מאד כמו שהרופאה אומרת... אבל אין לי שום תופעות בכלל. לא בנשימה, לא ליחה שום שיעול פשוט כלום. חוץ מהעיניים (וזו תופעה שאף פעם לא הייתה קיימת לי גם כשהייתי סובלת מתופעות אלרגיה). ניסיתי טיפות עיניים לאלרגיה במשך כחודש , לא עזר כלום מלבד לייבש לי את העיניים. אני לא מעוניינת לקחת כדורים (טלפסט או אריוס) כי אני ממש לא בטוחה באלרגיה והכדורים הם לחודש ויותר. והבעיה שלי היא ליום פה יום שם בחודש.. (אמנם כואבת מאד באותו היום אבל ימים בודדים) (אגב כל הבעייה התחילה בגלל טפשותי שעשיתי לייזר לתיקון ראייה והעיניים רגישות ביותר). כל ההקדמה הזאת רק כדי לשאול - האם ישנו כדור לטיפול באלרגיה המשפיע מיידית?? כך אוכל לדעת האם הבעייה בעיניים שלי הנה מאלרגיה או לא. וגם לטפל נקודתית באותו היום בו אני סובלת. (במידה ואווכח כי הבעייה נובעת מאלרגיה אשקול טיפול מניעתי). תודה רבה:))

13/09/2014 | 14:43 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן, יש טיפולים מידיים כולל טיפות מיוחדות אלרגיה פני אליינו לייעוץ איני יכול לזרוק שמות של תרופות פה...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה