נזלת אלרגית\קדחת השחת ותוצאות בדיקות אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/08/2014 | 18:11 | מאת: ניב

שלום, סובל מאוד השנה ולאורך כמה חודשים טובים כבר, מכל התופעות המוזכרות לקדחת השחת - גרד בחיך, נזלת מימית, עיקצוצים בעיניים ובאף. עד עכשיו בדיקת נשאפים על היד ובדיקת דם, הכל יצא שלילי. משתמש בטלפסט כמעט חודש, כל עוד לוקח את הכדור העניינים פחות או יותר בסדר, אבל ברגע שהפסקתי ליום, מיד חוזרות התופעות. לאיזה כיוון ממשיכים מכאן, מה עוד אפשר לבדוק ולנסות לעשות באורח החיים,תזונה אולי ? די אובד עיצות כרגע, תודה..

18/08/2014 | 22:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן ואתה זקוק לבדיקה מורחבת יותר מהרגיל ופנה למרפאה שלי במידת הצורך הוא לאחד מבתי החולים הגדולים בהתאם לממצאים ניתן יהיה להציע לך טיפול מתאים או חיסונים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה