תינוק אלרגי לחלב וביצים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

09/03/2014 | 21:31 | מאת: הורים של תינוק

שלום. בבדיקת טסט עורי שערכו בקופת החולים גילו אצל התינוק שלנו (8.5חודשים) אלרגיה לחלב ולביצים. לפי מיטב הבנתנו הבדיקה העורית לא נותנת תשובה ודאית לגבי אלרגיות למזון. קראנו שישנה בדיקת דם הנותנת חיווי לגבי האלרגיה, האם היא אמינה יותר או אולי ישנה דרך אחרת לוודא קיום אלרגיה בצורה מדויקת יותר? קשה לנו להשלים עם הגזירה :)

10/03/2014 | 10:14 | מאת: ד"ר קובי שדה

דווקא הבדיקה העורית היא המדויקת ביותר אם חוששים משגיאה טכנית ניתן לחזור עליה וממילא בגיל זה כדאי לחזור על הבדיקות כיוון שהאלרגיה עשויה להיעלם עם הזמן בדיקת הדם נעשית דרך הוריד והיא אינה מדויקת יותר הבדיקה ההחלטית ביותר הוא מבחן טעימה (תגר) המבוצע באשפוז יום בבית החולים

12/03/2014 | 20:46 | מאת: הורים של תינוק

לפי מיטב הבנתנו (שנובעת בעיקר מהאינטרנט) אם בטסטים העוריים גילו אלרגיה אז היא אלרגיה מסוג I , האם הסיכוי שאלרגיה מסוג זה תעבור בשנים הקרובות היא פחותה?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה