תינוק בן 6 חודשים עם פריחה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/01/2014 | 19:40 | מאת: NS

היי יש לי תינוק בן חצי שנה עם פריחה שלא עוברת כ3 חודשים ניסנו כל מיני אנטיביוטיקה (באישור רופא) אך זה לא עזר. האם יש דרך לבדוק בוודאות ממה נובע הפריחה? רציתי לדעת איפה אפשר לדעת עם התינוק אלרגי לחלב? (מטרנה) ומה צריך לקחת בחשבון במידה ומעבירים אותו לחלב צמחי (סויה) תודה

06/01/2014 | 13:41 | מאת: ד"ר קובי שדה

בודאי שאפשר לעשות בירור אלרגי ולבדוק האם קיימת אלרגיה לחלב או סויה למשל הבדיקה היא קלה ומהירה ונעשית בכל גיל וגיל פנו אלינו בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה