אלרגיה לדגים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/12/2013 | 10:46 | מאת: מאיה

שלום, אתמול עשינו בדיקת אלרגיה והסתבר שבתי בת שנה ו-9 אלרגית לדגים.נתתי לה דגים 3 פעמים בחייה מגיל 6 חודשים וכל פעם הופיעה פריחה. טונה הוכלת כל הזמן בלי שום בעיה.הטסט בוצע ל-MIXED FISH וטונה. שני הסימנים על היד נראים בדיוק אותו דבר.הרופא אמר שיש לה אלרגיה. איך זה יתכן שהסימנים אותו דבר, אבל אין סימני אלרגיה לטונה בעת אכילה? היא לא הרתה סימני אלרגיה כשלידה טיגנו או בישלו דגים. האם יש צורך להימנע מזה בעתיד? האם יש צורך התוסף תזונה ממקור צמחי? קיבלנו מזרק למקרה חירום, האם יש צורך גם באנטי היסטמינים? האם יש סיכוי שהאלרגיה תחלוף? תודה.

10/12/2013 | 10:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

רבים מאלו שסובלים מאלרגיה לדגים מצליחים לאכול טונה מעובדת מקופסאות - אך הימנעי מכך שכן ייתכן והיא עושה לילדתך תגובות לואי נסתרות כדאי מאד להיות מצוידים גם באנטיהיסטמינים לטיפול בתגובות לואי קלות יותר שאינן דורשות שימוש במזרק

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה