אלרגיה בגרון לאוכל אסייתי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/10/2013 | 03:05 | מאת: רוניתי

דוקטור קובי שדה שלום רב. ראשית הפורום שלך ממש נהדר. שאלתי:אכלתי במסעדה אסייתית מנה עם איזשהו רוטב לא מוכר. אחרי שעתיים התחלתי לסבול מיובש קיצוני בגרון שנמשך כבר יומיים ללא הטבה.נזכרתי שבעבר קרה לי דבר דומה ולקח לי חודש ימים עד שעבר לי.האם כנראה מדובר בהתייבשות של ריריות הגרון והלוע?ומה הסיבה שההחלמה כל כך איטית?באילו אמצעים טבעיים ניתן להקל על המצב?(אינני יכולה לקחת אנטיהיסטמינים כי אני סובלת מעיינים יבשות..

06/10/2013 | 20:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

כנראה שיש לך נטייה ליובש ואולי באמת הרוטב או אפילו חומרי השימור שבו גורמים להחמרה שכזו יש כדורים שעשויים להקל על יובש כגון "פילוקפרין" לסוגיו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה