שאלה על אלרגיה לפריחת פקאן

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/05/2013 | 12:40 | מאת: איריס

שלום ד"ר שדה, בבדיקת אלרגיה שעשיתי לפני מספר שנים התברר שאני אלרגית לפריחת הפקאן. לאחרונה עברתי דירה ובחצר יש עץ פקאן ואכן לפני מספר ימים התחלתי לחוש לראשונה בסימפטומים (בעיקר נזלת ועיטושים רבים, קוצר נשימה שמקשה גם על השינה, וגם קצת גירוד בעיניים). מה הטיפול המומלץ בראייתך במקרה כזה? תודה מראש.

18/05/2013 | 09:41 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה מאד תלוי בסוג תדירות וחומרת התסמינים. לרוב מדובר בטבליות או/ו תרסיס לאלרגיה... מה בדיוק? זה רק בייעוץ ישירות עם רופא. בהצלחה!

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה