אלרגיות אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/04/2013 | 20:45 | מאת: אנג'לה

שלום רב, בני בן ה-4 סובל ממגוון רב של אלרגיות למזון: אלרגיה לעוף, לבקר, לחלב, לאורז, לתפחי אדמה, לתפוח עץ וכו וכו. אלרגיות אלו מוגדרות אלרגיות קלות. לסויה ולביצים יש לו אלרגיה ברמה בינונית. האם ניתן בכל זאת לתת לו מזונות אשר הוגדרו כגורמי אלגיה קלה שכן רשימת האלרגיות שיש לו מצמצמות באופן כמעט בלתי אפשרי את המזון שהוא יכול לאכול. אודה מאוד לתשובתך, אנג'לה

24/04/2013 | 09:25 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה תלוי מאד בסוג התגובות מהם הוא סבל וברמת האלרגיה בבדיקה לעיתים אני מבצע לילדים מבחני טעימה כאשר יש ספקות פנו ישירות לקבלת ייעוץ מסודר ואל תעשו ניסיונות לא מבוקרים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה