אלרגיות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/12/2012 | 15:34 | מאת: ליה

שלום, בבדיקת אלרגיות נתגלתה אלרגיה ל Penicillium Notatum ואלרגיה ל Aspergillus Fumigatus. אני מבינה שאלו אלרגיות לעובש. אבל מה בעצם משמעות הדבר? ממה צריך להזהר או להמנע? יש מלא סוגי עובש... בנוסף- האם יש מאכלים מסויימים שעלולים להכיל עובש זה שגם צריך להמנע? תודה מראש!

02/12/2012 | 20:12 | מאת: ד"ר קובי שדה

הכוונה היא לאלרגיה לנבגיםש ל עובשים אלו : נבגים העשויים לרף באויר מאזורים לחים בבית אך גם בחוץ עלייך לקבל הנחיות לגבי מניעה וטיפול מרופא האלרגיה בהתאם לסוג הבעיה וחומרתה (יש דרגות חומרה שונות)

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה