רגישות לשקדים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/11/2012 | 11:54 | מאת: גלית

שלום רב, ביתי בת השבעה חודשים שותה כל יום בקבוק חלב שקדים משקדים שאני משרה טוחנת ומסננת. לאחרונה, ולא שמתי לב האם התחיל באותו הזמן שהתחלתי עם חלב השקדים, היא מתגרדת מאוד בגוף ובעיקר באזור הצוואר, וסובלת בלילה מגאזים וכאבי בטן. האם ידועה רגישות לשקדים והאם אלו התופעות האפשריות? תודה רבה!

14/11/2012 | 12:10 | מאת: ד"ר קובי שדה

שקדים עשויים לגרום לאלרגיה, אלרגיה מתבטאת בגרד - כך שייתכו ומדובר בתגובה לשקדים , תיאורטית. ניתן לבצע בדיקה פשוטה במרפאת האלרגיה בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה