טלפקס 180
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בת 40 נתקפתי בפעם הראשונה בחיי בהתקף ארגיה שמלווה בגרד, אדמומיות, עיקצוצים, עור ברווז חוסר נעימות ואי יכולת לשון בלילה. הרגעתי לרופאה והיא נתנה לי טלפסט 180 כדור אחד ביום. שאלתי היא מדוע הרופאים ישר ממהרים לתת תרופות ולא חושבים מהי מקור הבעיה, לתת בדיקות אלרגיה, לנסות להכנס קצת יותר פנימה למטופל, הרי כל התרופות הללו לא מרפאות את האלרגיה רק מפחיתות הסימפטומים. אני ממש סובלת, סבל נוראי, האם עליי לקחת את התרופה ולהתחיל ל"התמכר" אליה או לסבול ולנסות לחכות שהתופעה תעבור. מה לעשות??? די מיואשת.
התרופות אינן ממכרות. אנטיהיסטמינים הן תרופות בטוחות מאוד יחסית ובעלות השפעה מצויינת. אחת הסיבות שכדאי לך לקחת את הכדור, הוא כדי לראות עד כמה הוא משפיע. במידה ואכן עוברים הסמפטומים - הרי זו תופעה אלרגית והרופאה צדקה. אם התרופה לא משפיעה, כדי להתייעץ עם רופא עור טוב. בהצלחה.
את מוזמנת להגיע לבדיקה וייעוץ אלרגיה. בשביל זה קיימות מרפאות אלרגיה בנתיים קחי את הכדור הוא לא ממכר ! בהצלחה דר קובי שדה מומחה לאלרגיה Www.allergynet.co.il