אלרגיה\אי סבילות לבשר.

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/06/2012 | 12:31 | מאת: ירון

שלום, ביתי,כיום בת 9 שנים,בגיל שנתיים לאחר נסיון של אכילת עוף מבושל ,החלה לאחר כמה שעות בהקאות מתמשכות עד שלא נשאר מה להקיא.. התופעה חזרה שנה אח"כ בעת אכילת שניצל עוף מוכן. מאז אינה אוכלת כל סוג של בשר,למעט דגים . ביצים אוכלת ללא בעיות. כיום מביעה עניין לנסות שוב ,אך אני מפחד שמה יש בכך סכנת חיים. תבחיני עור שביצעה בגיל שנתיים לא הניבו כל תוצאה היות והילדה בכתה וצרחה. האם יש בדיקות אשר בודקות אי סבילות\אלרגיה לבשר בכלל: עוף\בקר,קראתי בפורומים באנגלית שהרגישויות האלה ידועות ועל בדיקות ELISA או IGE,היכן ניתן לעשות את הבדיקות,אנחנו גרים בחיפה ושייכים ל"כללית". רציתי להוסיף שהילדה סבלה, ועדיין לפעמים,מאסטמה של העור ולוקחת עקב תסמיני אסטמה "סינגולייר" להרחבת סימפונות ,בלילה, על בסיס קבוע . תודה.

11/06/2012 | 22:15 | מאת: ד"ר קובי שדה

בדיקת ה IGE ניתן לבצע במסגרת קופ"ח שלך אך ייתכן ולא נבדק בה רגישות לבשר העוף ולכן יהיה עליכם גם לבצע בדיקת אלרגיה עורית ניתן לבצע כיום בדיקות מסוג זה בצורה קלה מהירה נוחה וקצרה קראו עוד באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה