ימים קשים של אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/04/2012 | 23:24 | מאת: מאיה

שלום רב, מזה 30 שנה אני סובלת מדלקות אלרגיות בעיניים. תמיד נאמר לי שאין מה לעשות עם זה וכשסבלתי מעיניים דלוקות (לעיתים בצקות בפנים) קיבלתי טיפות סטרואידים שהקלו מעט. לאחרונה פניתי לאבחן ונמצאתי בתבחין עור אלרגית לפריחת הזית (למרות שלא יצא כך ברור לי שגם לקרדיט האבק). קיבלתי טיפול למניעה שעזר נהדר בחודשיים האחרונים. כל בוקר מייד לאחר הקימה העיניים הציקו מעט. פעמיים ברצף של כרומופטיק ועוד פעמיים ביום הספיקו. בשבועיים האחרונים זה כבר לא מספיק. התחלתי לקחת אריוס 3 פעמים ביום, אופטליסט ובימים האחרונים הוספתי גם סטרודקס. אני מנקה עם מטליות סטריליות את העיניים מספר פעמים ביום. שלושת הימים האחרונים בלתי נסבלים. עין אחת אדומה, נפוחה, מגרדת, כואבת ומעקצצת, העין השניה מגרדת, האף נוזל וגדוש ללא הפסקה ואני מתעטשת המון פעמים ביום. אציין ששדרת עצי זית נמצאת סמוך לביתי ואני נמצאת הרבה בחצר (עם ילדים קטנים. לא ריאלי לא לשהות בחוץ). ניסיתי היום גם זילרג'י. ללא הואיל. (ברור שללא הכדורים מצבי רע יותר, אך אין לי ספק שהטיפול אינו מספיק כעת). אין לי גם חוש טעם משעות אחהצ. מה עוד ניתן לעשות? אני ממש ממש סובלת!

29/04/2012 | 11:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש בהחלט מה לעשות מבחינתץ טיפול תרופתי אבל את זה יהיה עלייך לשמוע ולקבל במרפאת האלרגיה, איני מייעץ על טיפולים או תרופות ספציפיות באינטרנט עוד דבר חשוב : המנעי משימוש במגבונים לחים הם עשויים לעורר אלרגיה ! בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה