אלרגיה לבעלי חיים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/08/2011 | 09:51 | מאת: שרונה

שלום, יש לי אלרגיה חזקה לחתולים, עניי נאדמות ודומעות ואסטמה. לכלבים פחות, אמנם קיים גרד קל בגוף ושיעול קל (סימפטום אסמטי). קיבלתי בוקסרית גורה במתנה וגיליתי את רמת האלרגיה לעיל. האם לחיות עם זה ?, אם כן ישנם השלכות מזיקות?, אם אני בהריון?, מה אעשה? תודה.

24/08/2011 | 14:54 | מאת: ד"ר קובי שדה

ניתן לבצע בדיקת אלרגיה, אל תסתמכי בהחלטה על התחושה הסוביקטיבית שלך. אם האלרגיה היא קשה יחסית זה עלול לגרום לך סבל וסבוכים כמו נזלת סינוסיטיס או אפילו אסתמה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה