האם אלרגיה בגרון?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2011 | 05:18 | מאת: שרית

שלום קובי אני אסטמית וסובלת מאלרגיה ביום רביעי השבוע התחלתי להרגיש עקצוצים בלוע. בשלבים הראשונים זה מרגיש כמו דלקת בגרון וצריבה מעצבנת כזו. בלילה הנפיחות התגברה ולקחתי אריוס (הבנתי שזו יכולה להיות אלרגיה תופעה שכבר חוויתי פעמים ספורות בעבר הייתה הקלה משמעותית עם האריוס אך הנפיחות והצריבה לא נעלמה לחלוטין. למחרת לקחתי עוד כדור אבל שוב לקראת הערב התופעה חזרה. בניגוד להתקפי אלרגיה קודמים הפעם זה מלווה בצריבה חזקה , קושי גדול בבליעה ומעט נפיחות. הרופא שללה דלקת איך אפשר לדעת שזה ממקור אלרגי? בפעמים הקודמות שהייתה לי נפיחות אלרגית בגרון לא חשתי צריבה כל כך חזקה וקושי כל כך גדול בבליעה. האם זה יכול לאפיין תופעה אלרגית? תודה מראש

24/08/2011 | 14:47 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה זו תופעה שחוזרת על עצמה - לא התקררות חד פעמית המשיכי במעקב רופא המשפחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה