אלרגיה גרדת
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
שלום, שמי לכנה ואני נפגעת גזזת משנת ה - 60 מאז יש לי גרדת בכל הגוף (גירוד כרוני) בכל הגוף, אני נוטלת כדורים אוטרקס ולורסטיןאבל זה מרגיע לכמה שעות, וחוזר שוב ושוב שאלתי האם הגירוד נובע מהגזזת או ממשהו אחר בגוף? בבדיקות שערכתי הכל תקין. אף אחד לא מצא את בעייתי. מה המלצתכם בנוגע לבעיית. בתודה מראש לבנה
לא סביר שמאז שנות השישים את סובלת מגרד עקב גזזת. הסיבות לגרד הן רבות פנימיות, עוריות אלרגיות ואפילו נפשיות. יש צורך בבירור על ידי רופא פנימי או/ורופא אלרגיה, בירור הכולל בדיקות דם שונות, תבחיני אלרגיה ולעיתים ביופסיה עורית. את מוזמנת לפנות אלינו או לכל מרפאת אלרגיה אחרת וננסה לעזור במציאת הסיבה או לפחות בטיפול נכון בה.
זה כמה חודשים אני מדי פעם נתקף בגרדת בכל הגוף. בבדיקות דם שערכתי לא התגלה דבר.הרופאה נתנה לי כדורים כמו otarex histazine,lorastine אבל כפי שצינת זה עוזר ומרגיע זמנית. הגירוד הוא לפעמים עד זוב דם.איך לדעתך כדאי לנהוגואיזה טיפוך כדאי לקבל.אשמח לקבל תשובתך בהקדם. בתודה מראש פרוסמן.
שלום לכם יש לכם הודעה באי מייל בנוגע לטיפול בבעיה