סרבנט משאף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/04/2011 | 14:28 | מאת: יעקב

אני לוקח שאיפה אחת לפני השינה ומרגיש מצוין במשך הלילה וכל היום למחרת.יש אזהרות למשאף ורופאי אלרגיה מנסים להעביר אותי למשאפים אחרים.לצערי אף משאף אחר לא הצליח לגרום לי שינה מלאה ללא ציפצופים והתקף קל במהלך הלילה.האם יש הוכחות לאזהרות ואם כן מדוע ממשיכים לשווקו.האם יתכן שהוספת סטרואידים מקטינה את הסיכון לעומת הסרבנט ללא סטרואידים?

23/04/2011 | 21:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

אתה עושה לעצמך עוול ומסכן את עצמך = עלייך לפנות לקבלת טיפול טוב יותר - לפחות כזה המכיל גם סטרואידים שיגנו עלייך מהשפעת הלואי של הסרבנט קרא על כך באתר שלי בפרק על אסתמה בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיהואסתמה www.allergy.net.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה