תרופות אלטרנטיביות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/04/2011 | 09:19 | מאת: מיכל

שלום אני סובלת מאלרגיה כל השנה (קרדית הבית) ובמיוחד באביב -. מתבטא בגודש וחסימה של מערות האף, נזלת, התעטשות, גרד בעיניים. יש פרסומים על אלרצ'י ועל היסטזין. האם ידוע עליהם משהו למישהו?

לקריאה נוספת והעמקה
23/04/2011 | 21:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

מדובר בתרופות "אנטי היסטמיניות" ותיקות מהדור הישן יחסית, הן עשויות לעזור, אך יש ככל הנראה טובות יותר הניתנות במרשם רופא בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergy.net.il

10/06/2012 | 17:55 | מאת: מרואן גואד

הי אני סובל מאלרגיה לאביב שגורמת לי אסטמה , עשיתי הטסטים בבית חולים מאיר ויצא לי אלרגיה לפריחות באביב +אבק , אמרה לי הרופה שם שאי אפשר לעשות חיסון עכשיו בגלל שאנחנו עדיין באביב , ורשמה לי להשתמש ב Avamys באף , הבעייה שיש לי קוצר נשימה דגרם לי לא לתפקד בכלל , לא יכול לעבוד או להתרכז בנוסף לחרדות ומחשבות ... האם יש מהשו שיעזור לי פינתיים לחזור לפחות 60% לחיים הנורמלים ... ?

11/09/2011 | 22:34 | מאת: טלי

כן אני מכירה את האלרצ'י, גם השתמשתי בו באופו אישי בהתקפת אלרגייה שחוויתי לאחר המון שנים שלא היתה לי והוא עזר לי באופן מיידי, וגם אחי סובל מאלרגיות ומאז שהוא נוטל אותו אין לו שום תופעה אלרגית, והכי חשוב שהוא לא מטשטש כמו התרופות הרגילות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה