סובל מאלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/04/2011 | 13:29 | מאת: סובל מאלרגיה

שלום רב, אני בן 28 בריא בדרך-כלל, לא מטופל בתרופות (מלבד אנטיאלרגי), רקע של אסתמה קלה בילדות ורקע של תופעות אלרגיות (לפני כמה שנים סבלתי מאורטיקריה). גר באיזור המרכז. כל אביב אני חוטף "קדחת השחת", אלרגיה לאבקנים וכו'. לא עשיתי בדיקת אלרגנים ולא ידוע לי אלרגן מסויים. האביב הזה היא חזקה במיוחד, וכחודש אני רק מנוזל, מתעטש, הרגשה של מערכת נשימה "סתומה ומגורה", עם עיניים צורבות, עור קצת מגורה... אני בקושי מצליח לתפקד כך. לורטידין ואאריוס חסרי השפעה, טלפסט משפיע מעט ומרדים אותי. בבדיקת דם: IgE 297 IU/ml כשהערך העליון הוא 87 יחידות. כל שאר הספירה תקינה. שאלתי - האם יש טיפול תרופתי יעיל? האם טיפול בזריקות (אימונומודולציה) יעיל למצב הזה (למרות שהאלרגן לא ידוע)? האם פשוט כדאי ללכת לגור באיזור אחר בארץ? תודה מראש!

19/04/2011 | 14:18 | מאת: ד"ר קובי שדה

רופא מומחה לאלרגיה יוכל למצוא בבדיקה פשוטה יחסית למה אתה אלרגי , להעריך את סוג האלרגיה וחומרתה ולהציע לך טיפול המתאים לך כולל אימונותרפיה (חיסונים) פנה לכן ישירות לרופא מומחה בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergy.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה