סחרחורת בעקבות זריקת הרדמה - שיניים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/12/2010 | 17:53 | מאת: ליה

שלום רב, לפני שנה בדיוק, התחלתי בטיפול שורש הכל התנהל כהלכה אבל למחרת חוויתי התקף סחרחורת שגרם לי לשכב במיטה במשך 4 ימים. לאט לאט המצב השתפר. כיום לאחר שנה ניגשתי לטיפול ואיך שהרופא התחיל להזריק לי את הזריקה שוב קיבלתי התקף סחרחורת. הרופא הפסיק את הטיפול. הסחרחורת עברה לאחר 5 דקות והלכתי הביתה בלי לטפל. יש לציין שאני מפחדת מאוד מכאב הזריקה. האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לחומר הזריקה? כאמור לפני שנה הסחרחורת החלה למחרת בבוקר. תודה רבה.

22/12/2010 | 08:45 | מאת: ד"ר קובי שדה

לא זה לא נשמע כאלרגיה לחומר ההרדמה אך אם יש ספקות ניתן לבצע בדיקה במרפאתנן בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה