אלרגיה בפה שפתיים ולפעמים עור הפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/10/2010 | 00:06 | מאת: chuuch

שלום לי קוראים צוצ האלרגיה שלי התחילה קיץ שעבר ןהשפתיים היו מתנפחות ממש וגם חלק מהפנים וזה קרה גם הקיץ הזה כל שבועיים בערך הייתי לוקחת כדורים למינעת אלרגיה כללית וזה היה עובר אבל בחודשים האחרונים הפנים והשפתיים מתנפחות לי כל יום וזה ממ שלא נעים עשיתי ניסיונות של פירות והרופא ביקש ממני לעקוב על מה שאני אוחלת אבל זה לא זה זה קורה לי גם שאני מתעוררת עם פנים נפוחות הייתי רוצה לדעת מה עושים יש מצב שאולי יש לי דלקת בדם?

12/10/2010 | 08:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם מדובר בנפיחות אלרגית הרי שעלייך לפנות לרופא אלרגיה לבירור וטיפול ייתכנו גורמים שונים ומשונים לתופעה בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה