בריקלין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/01/2010 | 13:30 | מאת: זיו

0000000הבת שלי בת 8 חודשים סובלת מצינון ברמות שונות בשלושת החודשים האחרונים. רופא המשפחה איבחן (לאחר בדיקה קצרה) כי יש לה חרחורים בריאות. היא משתעלת רבות, לעתים מנוזלת וסובלת מחום לפרקים 38-39 מעלות. הרופא אמר שיש לה "אסטמה של ילדים" ורשם לה בריקלין בסירופ. שמעתי שלא מומלץ לתת סירופ לילדים מתחת לגיל שנתיים, נכון? חשוב לציין שאנו עושים לה אנילציות עם וונטולין בשבוע האחרון אך הפסקנו כי זה היה רק לשבוע.

29/01/2010 | 11:15 | מאת: ד"ר קובי שדה

מותר לתת עם צריך יש הרבה סוגי טיפול לבעיות נשימה בילדים - תלוי בחומרה בסוג ובגורם קראי עוד על אסתמה של ילדים באתרwww.allergynet.co.il בהצלחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה