קוצר נשימה - תינוקות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

09/07/2009 | 23:48 | מאת: ארי

שלום רב! ילדיי בני השנה וחצי, סובלים מפברואר האחרון שצינונים אשר ישר נהפכים לצורך בשימוש באינהלציות. (הדבר קורה בתדירות של חודש- חודש וחצי) מה ניתן לעשות כדי למנוע דבר זה? האם חדרי מלח עוזרים? האם יש סיכון בשימוש בחדר מלח? בתודה מראש

12/07/2009 | 13:49 | מאת: ד"ר קובי שדה

לפעוטים רבים קיימת רגישות יתר של דרכי הנשימה הקשורה לעיתים קרובות גם לאלרגיה - אלרגיה לחיות בית, מרכיבי אבק, עובשים , אבקני צמחים ולעיתים נדירות גם למזון יש כמה אמצעים לטיפול כולל כמובן מציאת הגורם האלרגי והרחקתו חדרי המלח מעולם לא הודגמו כיעילים למצבים אל.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה