אלרגיה לאקונומיקה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/06/2009 | 08:55 | מאת: ד"ר ברמי ג'ון-לוק

שלום רב אשמח לקבל הסיוע שלך, מטופלת שלי פתחה תגובה אלרגית אופיינית , עוסקת במשק בית ואינה מקבלת כל טיפול תרופתי ונשללה אפשרות של חשיפות חומרים נוספים כולל תמרוקים שונים. לנוכח העובדה שיש תערובות שונות בהרכבת אקונומיקה, האם לדעתך ניתן להגדיר התופעה כאלרגיה או יותר נכון יהיה להגדיר התופעה כתגובה לכלור.

לקריאה נוספת והעמקה
07/06/2009 | 08:30 | מאת: ד"ר קובי שדה

תלוי למה אתה קורא תגובה אלרגית אופיינית אם למשל כוונתך לדרמטיטיס (אקזמה) של כפות הידיים הרי שניתן לייחס זאת למגע עם חומרי ניקוי גם אם לא נמצאה אלרגיה ספציפית... ד"ר קובי שדה מומחה באלרגיה ואימונולוגיה www.allergynet.co.il

16/08/2013 | 22:25 | מאת: גאול

כתוצאה מניקוי הבית ברכוז גבוה של אקונומיקה "חתפתי" שיעול חזק,קשיי נשימה ובעיית עיניים נוראית שנאלצתי לפנות למר"ם. קיבלתי זריקת סטרואיד,טיפות עיניים וכדורי אלרגיה. בנוסף הפנייה למיון במידה ולא ייטב מצבי תוך 3-4 שעות. וכל זאת אחר ניקוי באקונומיקה מרוכזת בדירה סגורה (תוך כדי הפעלת מזגן). אז לתשומת לב.... "בזהירות!!!!!"

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה