פריחה בפנים לאחר טיפול פילינג לייזר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/02/2009 | 03:36 | מאת: זיוה

לפני כשבוע עשיתי פילינג לייזר בפנים (טיפול שני מתוך ארבע) ולפני יומיים לאחר ירידת הנפיחות והעיקצוצים הופיעה לי פריחה בכמעט כל הפנים כמו חררה, נקודות אדומות כשבחלקם ראשים לבנים, על עור שהוא עדיין אדמדם ,בעיקר בלחיים וצידי המצח. בטיפול הראשון זה לא קרה ואני בלחץ נוראי. האם זו אלרגיה ללייזר? זיהום? היש טיפול או משחה שתעזור, או שאני בצרות...

25/02/2009 | 14:10 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני לא יודע, צריך לראות ולבדוק - ייתכן וזו תגובה אלרגית לטיפול יש משחות שיעזרו - פני לרופא לפני שתחול החרפה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה