אלרגיה לכלור אצל ילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/04/2024 | 20:13 | מאת: ליאורה

ילד בן שנה וחצי,בכל פעם שנכנסים לבריכה ,הוא מפתח אדמומיות ופריחה בכל הגוף שנמשכת כמה ימים. אני מניחה שהוא אלרגי לכלור. עד שנבדוק את הנושא לעומק רציתי לדעת האם זה מסוכן? האם "נגזר" עליו לא להכנס יותר לבריכות שמשתמשים בהם בכלור? האם יש דרך להמנע (נגיד למרוח משהו לפני הכניסה לבריכה/לתת אנטיהיסטמין כמו פניסטיל טיפות עוד לפני שהפריחה מתחילה) כדי למזער נזקים? תודה רבה!

הי. כדאי לצלם את התפרחת ולהגיע לייעוץ- יש דרכים שונות לאבחון (ממה שאתם מתארים זו לא אלרגיה אלא יותר דלקת עור ממגע).

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה