רגישות לאוגמנטין וזינט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/04/2024 | 10:54 | מאת: עוף

שלום רב, השאלה שלי הינה כדלהלן: עקרתי 2 שיניים כירורגי. קבלתי אוגמנטין 875 פעמיים ביום ל 10 ימים. לאחר 3 ימים התחילה לי חולשה רינית.עדכנתי הרופא אמר לי להפסיק האוגמנטין. הגעתי לבקורת וקבלתי זינט 500 לשבוע. לקחתי אחד וקצת מרגישה חלשה. רגישה בד"כ לסולפה, טבעציקלין אופטלגין. לוקחת קבוע קרדילוק ויוטירוקס. האם הזינט מתנגש ו/או גורם לחולשה ואלרגיה ? האם להפסיק גם את הזינט?

הי , אשמח לעזור בייעות פרטני מסודר במרפאה - לא ניתן לתת לך ייעוץ פרטני וספציפי כזה בפורום מבלי לדעת פרטים נוספים. מה גם שפורום זה אינו עוסק באלרגיה לתרופות.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה