שימוש ברינולסט (אזלסטין) לכל החיים?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/03/2024 | 09:30 | מאת: אורי

התרסיס הומלץ ע"י רופא א.א.ג, ובאמת נראה שעושה את העבודה. מבחינתנו אין בעיה שאקח ללא הגבלת משך זמן. האם זה בסדר שאקח אותו כל השנה? האם דיכוי /הפחתת תסמיני אלרגיה בצורה תמידית, לא גובים מחיר כלשהו? האח זו בסה"כ תגובה הגנתית של המערכת החיסונית. לפי מה שהבנתי מהרופא יש לו השפעה מצטברת של כמה שבועות, אז להפסיק ולהתחיל רק שיש התעוררות תסמינים גורם לי לסבל מיותר של כמה שבועות עג שהשפעה שוה בשיאה. אשמח לשמוע את תגובתכם

בעקרון היעילות של התרסיס באה לידי ביטוי בשימוש כרוני/ממושך. ניתן להשתמש בו בצורה ממושכת לפי הנחיות רופא . במידה ולא מועננינים להשתמש בתרסיס תמיד קיימת אפשרות של נטילת אנטיהסטמינים בכדורים או לפנות לקבל ייעוץ לגבי חיסונים לאלרגיה. בהצלחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה