סטרונאז לבעל גלאוקומה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/03/2024 | 11:58 | מאת: דוד

עקב ירידה בכושר השמיעה ותחושת אוטם באוזן ימין שנובעת מהצטברות נוזלים,רופא א.א.ג נתן לי מרשם לשימוש בסטרונאז' וכדורים לטיפול בנזלת אלרגית. לאחר שימוש של למעלה מחודש,גיליתי שהתרסיס הזה מכיל סטרואיד. בתיק הרפואי שלי מצוין שהנני סובל מגלאוקומה. עפ"י הבנתי כל שימוש בחומר המכיל סטרואידים אסור לי לשימוש. החלפתי לתרסיס,על בסיס טיבעי. אבקש את התייחסותכם. תודה

סטרונאז מכיל סטרואידים ולכן כדאי להתיעץ עם רופא העיניים לגבי השימוש \

20/03/2024 | 12:25 | מאת: דוד

לצערי,תדירות התורים לרופאת העיניים אינו נוח. התור הקרוב שמצאתי הינו רק ב-11.4

07/04/2024 | 02:52 | מאת: לינור

בעיקרון בעלון לצרכן כתוב שהתרסיס עלול לגרום לגלאקומה. בכל מקרה אינני רופאה עלייך אם כך להתייעץ עם רופא משפחה ו או רופא א.א.ג

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה