שילוב בין ארקוקסיה וולטרקס - אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/03/2024 | 21:49 | מאת: נוני

אני לוקחת ארקוקסיה מדי פעם לפי צורך בשל כאבי גב. בפעמיים האחרונות בהן לקחתי ארקוקסיה 90 מג' (יחד עם וולטרקס אותו אני לוקחת משך 3 חודשים בשל התפרצויות תכופות של הרפס זובירקס) הופיעו נפיחות מלווה בגרד ואודם בצורת מטבע ברקה השמאלית (פעמיים באותה רקה). האם יתכן שהשילוב בין שתי התרופות הוא הגורם לתופעה או שפיתחתי רגישות לארקוקסיה ועליי לחפש תרופה אחרת לכאבי הגב?

ייתכן שמדובר בשילוב אבל כדאי לא לחדש טיפול ולפנות לייעוץ מומחה לאלרגיה כדי לבצע ברור

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה