חשיפה לבוטנים אודם בגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/02/2024 | 23:49 | מאת: לילך

שלום ד״ר חשפתי את ביתי בת ה8 חודשים לבמבה בפעמים הראשונות הכל עבר חלק בפעם השלישית שנחשפה שמתי לב לאודם על הגוף שלה. נראה כמו פריחה אך העור ״חלק״ ללא פריחה, רק אודם. הגוף לא גירד לה ואחרי האמבטיה הכל נרגע ועבר האם זו יכולה להיות תגובה אלרגית לבוטנים? למי לפנות? האם למנוע ממנה מעכשיו עד הבירור

לתאם ייעוץ אצל מומחה לאלרגיה ולהפסיק חשיפה.

29/02/2024 | 17:25 | מאת: לילך

תודה רבה! קבעתי תור כמובן. אני קצת בלחץ… האם יכולים להיות רק כתמים אדומים ללא פריחה? האם אלרגיה בגיל כזה יכולה לעבור? או שזה חד שמשמעי? אשמח לשוחח איתך בטלפון אפילו להגיע אלייך לבדיקה פרטית🙏🏻 תודה

בבקשה לתאם תור מסודר במרפאה . ניתן בטלפון 073-3700700.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה