אלרגיה לשקדים לתינוק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/02/2024 | 14:30 | מאת: שרון

שלום. חשפתי את בני, בן שבעה חודשים, לממרח שקדים, בהמלצת אחות טיפת חלב. יצאה לו פריחה בגוף. לא חמורה, אך נרחבת. א. האם עליי לתת טיפול תרופתי או שיעבור לבד ב. האם יתכן שזה לא לשקדים אלא למרכיבים אחרים כגון: בוטנים,אגוזים... שכתוב כעלול להכיל ג. קראתי שיש קשר בין אלרגיה לשקדים לצליאק. הבן שלי עדיין לא אוכל גלוטן, אך לא עולה במשקל. האם כדאי לבדוק זאת? תודה

26/02/2024 | 18:27 | מאת: שרון

בנוסף, אחרי יומיים של פניסטיל. השתפר אך לא נעלם. הרופאת משפחה אמרה שאולי זה ויראלי. אבל התחיל מיד אחרי השקדים. יכול להיות שלוקח לפניסטיל כל כך הרבה זמן להשפיע באמבטיה הפריחה מתחזקת

בהחלט כדאי להגיע למומחה לאלרגיה לצורך טסטים למזון , בכפוף למידע אודם חשיפות קודמות המומחה יחליט על ברור לאגוזים נוספים

ייתכן ומדובר בתפרחת על רקע אחר . אבל יש להגיע לבדיקה רצוי עם צילומים של התפרחת

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה