תחושת נימול שפה עליונה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/02/2024 | 13:26 | מאת: זיו

שלום רב בת 67 ברקע מחלה אוטואימונית (פולימיאלגיה ולופוס גבולי). בעיה אורטופדית (פריצת דיסק וכאבי גב). ביומיים האחרונים חווה משעות בוקר תחושת נימול/הרדמות של השפה העליונה ותחושה מוזרה בחך עליון . אתמול לאחר כמה שעות.זה עבר אולם הבוקר חזר שוב. בנוסף הבוקר היה גם פרק זמן שתחושת הנימול עברה לאזור שמשני צידי הפה . אמנם זה עבר אבל התחושה בשפה העליונה והחך עדיין קיימת האם יכול להיות אלרגיה/רגישות למאכל כלשהו? האם תוכלי לכוון אותי לבעיה אחרת שיכולה לגרום לתופעה שתארתי? תודה רבה

יש כמה סיבות אפשריות לתופעה הזו , כדי לענות לך אזדקק למידע נוסף .

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה