חיידק קלאסבילה פנואמוניה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/02/2024 | 19:17 | מאת: לורינה

שלום ד״ר אני בת 29 אחות במקצוע מה שקרה לי לפני חודש וחצי היה לי שיעול למשך שבוע ימים עם קוצר נשימה ונזלת השיעול והנזלת עברו לי תוך שבוע וחצי אבל אני עדיין סובלת מקוצר נשימה אחרי שבועיים שלא עבר קוצר נשימה עשיתי בדיקת ליחה יצא קליבסילה פנואמוניה , קבלתי אנטיביוטיקה ciprodix + disyptele forte , שיצאתי אלרגית לאנטיביוטיקה הזו )respirim( עשיתי פעמיים צילום חזה הכל תקין ללא דלקת ריאות בדיקות דם תקינות crp תקין, א.ק.ג תקין , עשיתי אקו לב עוד לא קיבלתיתשובה , us בטן עליונה הכל תקין , עוד לא עשיתי בדיקה חוזרת של ליחה אני סובלת הרבה מקוצר נשימה האם חיידק זה יכול לעשות קוצר נשימה ?? אני ממש מודאגת ואיזה בדיקות נשאר לבציע ? בבקשה לקבל מענה אני עשיתי כל הבדיקות שצריך לעשות ?

הי. הייתי מבצעת ברור במידה וקוצר הנשימה ממשיך. את מוזמנת לתאם תור במרפאה .

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה