פענוח מונחים בצילום בית חזה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/01/2024 | 15:30 | מאת: לילי

שלום דוקטור, סבתא שלי משתעלת המון , כל התרופות לא עוזרות לה. ביצענו צילום חזה, הרופאת משפחה כתבה כך: צל הלב אינו מורחב , לא הודגם תסנין ריאתי, סתימה חלקית בסינוס קוסטו פרני השמאלי. אשמח לפענוח והסבר על הצעדים הבאים. סבתא שלי עדיין משתעלת חזק ואני דואגת לה מאוד. חשבתי לקבוע לה תור לרופא ריאות, מה צריך להיות הפיתרון של הרופא ריאות? האם זה מצב שניתן לצאת ממנו? אני דואגת מאוד.

יש כמה אפשרויות . לא ניתן לתת ייעוץ למקרה פרטי בלי מידע נוסף

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה