האם יש פתרון לאלרגיה לסוסים?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/12/2023 | 09:01 | מאת: דודי

שלום, בן 23 ומאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מאלרגיה לסוסים. אני גר במושב ויש לי אורווה מאחורי הבית, והדבר שאני הכי אוהב בעולם הוא לרכב על סוסים. האלרגיה מתבטאת אצלי בנזלת אלרגית גירויי בעיניים התעטשויות בלתי פוסקות פריחה בצוואר מפרקי הידיים ובמקרים מסויימים אפילו בקוצר נשימה קל. רציתי לדעת האם אני מסכן את עצמי בכל פעם שאני נחשף לסוסים או למגע איתם והאם יש טיפול/פתרון לאלרגיה?

הי. מבינה לגמרי את האהבה לסוסים!! כדאי לעבור טסטים ( חלק מהאנשים עם אלרגיה לפרוות סוסים אלרגיים גם לקרדיות אבק הבית ואלרגנים נוספים. אפשר להציע טיפול תרופתי או חיסונים. לא תמיד ניתן לדעת מראש את עוצמת התסמינים בכל חשיפה. אבל אפשר לשער לפי הקליניקה . כדאי להגיע לביקור

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה