אלרגיה לבע"י

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/06/2007 | 16:16 | מאת: נסטיה

שלום לכם! אני בבעיה רצינית. אני נורא אוהבת חיות,וחיות זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי אך לצערי,סבתא שלי סובלת מלרגיות לכל בעל חיים (מלבד דגים..). אני רוצה חתול/ה כי כל החברים שלי גרים מאד רחוק ממני ואני משתעממת לרוב בבית. היתה לנו חתולה בעבר אך בגלל האלרגיה של סבתא שלי מסרנו אותה לחברים. אני נורא עצובה בגלל שאין באפשרותי לגדל שום חיה ואני מרגישה שאני מפסידה חלק מאד גדול בחיים בהם אני עוד מאד צעירה(אני בת 15). רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי להפחית או להיפטר מהאלרגיה ? בתודה רבה.

03/06/2007 | 10:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

זו באמת בעיה אם באמת סבתך אלרגיה ובמיוחד אם היא גרה עמכם רק באופן נדיר כלבים גורמים לאלרגיה כך שאולי סבתך אינה אלרגית לכלבים ? פני עם סבתך יחד למרפאת אלרגיה לבירור וייעוץ קראי על כך עוד באתק www.allergynet.co.il בפרק על אלרגיה לחיות מחמד

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה