בססת נשימתית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/05/2006 | 19:31 | מאת: יוסף

עקב שיעול כרוני, במסגרת בירור ריאות שהפולמונולוג שלי עשה לי נכללו בדיקות דם, רנטגן ותפקודי ריאה ואובחנה אלרגיה לאבק (ו-IGE כללי גבוה) ולכן הוא רשם לי פקסופנדין 120 מ"ג לחודש. אבל לצערי לא השלמתי את כל הבדיקות לפני הביקור אצל הרופא ואת ה-ABG (גזים מהעורק) עשיתי רק אח"כ, והתוצאה מצביעה על בססת נשימתית. האם אתה חושב שכדאי לי לרוץ בחזרה אל הרופא או שזה יכול לחכות חודש?

31/05/2006 | 16:18 | מאת: ד"ר קובי שדה

תלוי בתוצאות עצמן, אך במידה ומצבך הכללי והרגשתך הם ללא שנוי לרוץ אין טעם

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה