קשיי נשימה לאחר חיסון אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/12/2018 | 11:10 | מאת: מיכל

שלום, אני מקבלת חיסון אלרגיה נגד אבק פעם בחודש, ואני עם אסתמה ולוקחת סרטייד 250 פעמיים ביום. ביום של החיסון אני לוקחת סרטייד 500 פעמיים ביום ולוקחת שעה לפני כדור אריוס. חברה שלי שגם מקבלת את החיסון פיתחה קשיי נשימה כשעה אחרי שהגיעה הביתה.. ורציתי לברר: מה עליי לעשות באותו רגע? יש לי בבית וינטולין וקורטיזון. האם במצב כזה לקחת וינטולין, קורטיזון ועוד כדור אלרגיה? או שלהתחיל רק בוינטולין ולחכות? תודה מראש

17/12/2018 | 23:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט כך סטרואידים ואינהלציות הם תשובה טובה להתפתחות קוצר נשימה לאחר חיסון כזה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה