צינון כרוני שנמשך כבר מעל לשנתיים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/11/2018 | 00:03 | מאת: בר

שלום דוקטור, לפני כשנתיים וחצי התחלתי להיות מצוננת ומנוזלת במשך כחצי שנה, היו ימים שהצינון היה קיצוני יותר והיו ימים שלא הורגש בכלל. טסתי לדרום אמריקה והצינון נעלם לחלוטי, אבל ברגע שחזרתי לארץ זה המשיך לסירוגין בדיוק כמו לפני הטיול. בכל עונות השנה המצב זהה. רציתי לדעת האם אתה חושב שזה אלרגיה? בעיה בסינוסים או משהו אחר, ומה כדאי לי לעשות בנידון.. תודה :)

27/11/2018 | 19:55 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום בהחלט תיאורך נשמע כאירוע אלרגי ולכן יש להתחיל בירור אלרגיה יסודי וטיפול הן למניעת חשיפה והן טיפול מקומי וסיסטמי על ידי אלרגולוג בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה