אנטיביוטיקה עם פנצילין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/10/2018 | 01:54 | מאת: אנה

שלום רב, אם בעבר קיבלתי אנטיוביוטיקה עם פנצילין והכל היה בסדר זה אומר שגם כעת לא אמורה להופיע רגישות? כלומר אלרגיה לפנצילין זה לא משהו שיכולים לפתח פתאום באמצע החיים כאשר בעבר לא היתה בעיה? תודה מראש

24/10/2018 | 22:02 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב חשיפה קודמת ללא תגובה כמובן שמקטינה את ההסתברות לאירוע אלרגי אך ברפואה לא ניתן להגיד "אף פעם" לכן אנו מלמדים את הסטודנטים להיות זהירים תמיד ולפעול ולחשוב על פי האמרה - never say never פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה