עישון פסיבי והקשרו לאסתמה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/10/2018 | 22:50 | מאת: דן

שלום ד"ר, הבן שלי בן ה5 אובחן כאסתמטי לקרדית האבק. עשינו ככל שניתן לפנות שטיחים, ספרים וכו בחדר השינה. בלילות בעיקר, הוא משתעל כל הזמן. מחוץ לבית פחות. במקביל, יש לנו שכנים שמעשנים במרפסת, סיגריות אך בעיקר דברים אחרים... הריחות נכנסים כל הזמן הביתה אך לא הערנו בשל היותנו חברים למרות שזה מאוד מטריד. בנוסף גם לפי החוק אין מה לעשות. חשבתי על זה שאולי זה יכול להחמיר את מצבו של בני שסביר שמריח את זה לא מעט ואני לא מוכן להתפשר על כך ועלי כן ליידע את השכנים ולבקש התחשבות, כמובן במידה ולדעתך זה עלול להזיק ספציפית לבני במצבו, אודה לדעתך.. תודה.

16/10/2018 | 23:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש עבודות רבות המדגימות את הקשר שבין עשן סיגריות להתקפי אסטמה לכן אין להקל ראש בכך והייתי מבקש מהשכנים להתחשב ולעשן בחדר סגור פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה