אלרגיה לדאודרוראנטים מסויימים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/09/2018 | 02:18 | מאת: אלי

היי, אני יודע שכבר שנים דאורדונט רגיל (לא ספריי) עושה לי תחושה של גירודים וכאב בבית שחי, לפיכך אני משתמש רק בספריי. אבל לאחרונה רכשתי ספריי של speed stick בפעם הראשונה ואחר כמה ימים התחיל לגרד לי ולאחר מכן נהייתה לי פריחה בכל הגוף.. אני מעריך שזאת הסיבה.. אבל בדאורדורנטים ספריי אחרים זה בחיים לא קרה.. א. יכול להיות שיש חומרים מסוימים שם שלא קיימים בחברות אחרות ? ב. אלרגיה לדאורדורנטים, קראתי עליה קצת אבל הייתי שמח לשמוע אם אתה יודע ממה כדאי לי להתרחק.. (איזה דאורדורנטים יותר בטוחים מפני אלרגיות)

24/09/2018 | 15:08 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כל דאודורנט מכיל חומרים מעט שונים אין תשובה כללית - ונסיון אישי הוא המפתח להבנה של איזה דאודורנט מתאים לך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה